• Resin

  Resin

  Camps & Camps gebruikt in veel ontwerpen kunsthars in zorgvuldig gekozen en ambachtelijk gemengde kleuren. Het exclusieve en uiterst bewerkelijke kunsthars kenmerkt zich door een uitzonderlijke gloed en een luxe uitstraling waardoor het ook een geliefd materiaal is van veel Europese modehuizen. Kunsthars is verfijnd en breekbaar als porselein, behandel het voorzichtig.

 • Be Different

  Be Different

  Om oorbellen als set bijzonder te maken, ontwerpt Camps & Camps linkse en rechtse oorbellen waarbij de vorm wordt gespiegeld. De oorbellen zijn verschillend, maar als ze gedragen worden vormen ze een symmetrische eenheid.

 • Bangles

  Bangles

  Understated luxury… De Camps & Camps bangles zijn uitzonderlijk in ogenschijnlijke eenvoud. Luxe, zelfverzekerd en stijlvol. De ingetogen, maar krachtige vorm en het draagcomfort maken de bangles een highlight binnen de collectie. De bangles zijn er in diverse mooie tinten.

 • Dormeuses

  Dormeuses

  Camps & Camps is vertrouwd met de rijke Europese traditie van sieraden, een romantische geschiedenis waaruit ook de bekende Camps & Camps-dormeuses voortkomen. Deze elegante, lieflijke oorhangertjes danken hun naam aan het Franse begrip dormir, dat slapen betekent. Dormeuses hebben een zeer verfijnde en gladde afwerking en voelen zo zacht en prettig, dat ze door 18e en 19e eeuwse Franse dames ook ’s nachts werden gedragen. Hoewel we nu weten dat het beter is om oorbellen ’s nachts uit te doen, is de Franse naam dormeuses behouden. Slaap zacht…

 • Bright and Shiny

  Bright and Shiny

  Swarovski, need we say more... ook Camps & Camps gebruikt de prachtige gefacetteerde kristallen stenen afkomstig uit de Swarovski collectie. Naast de Swarovski stenen laat Camps & Camps gefacetteerde glasstenen maken in de seizoenskleuren. Deze bijzondere stenen van Boheems glas zijn handgemaakt waardoor elke steen een uniek karakter heeft.

 • Silver Leaf

  Silver Leaf

  Silver leaf, handgegoten glaskristallen ingelegd met bladzilver. De subtiele glinstering in de uit meerdere laagjes opgebouwde glaskristal geven een speciale gloed aan de steen. De Silver Leaf kristallen passen naadloos in de Camps & Camps collectie: de stenen vergen een ambachtelijk en zorgvuldig maakproces. Ze zijn stijlvol en subtiel, met een groots effect voor degene die oog heeft voor het bijzondere.

 • Galvanised

  Galvanised

  Dankzij speciaal ontwikkeld, gegalvaniseerd kunsthars met een metal coating kunnen we grote lichtgewicht sieraden maken met de sublieme glans van goud, zilver en rosé. Het is een geavanceerde en unieke techniek waarmee we de rijke uitstraling van echt metaal verenigen met het draagcomfort van het delicate kunsthars. Oogverblindend, luxueus en heerlijk om te dragen.

 • Aluminium

  Aluminium

  Als een speelse en stijlvolle aanvulling op de basismaterialen kiest Camps & Camps voor een mooie kwaliteit aluminium die elektrolytisch gekleurd wordt, een verfijnde techniek die zeer genuanceerde kleurschakeringen mogelijk maakt. Camps & Camps gebruikt dit vederlichte materiaal in subtiele ton-sur-tontinten voor grove en fijnere schakels. Prachtig om te zien en heerlijk om te dragen.

 • 4 Platings

  4 Platings

  Camps & Camps gebruikt vier metaalkleuren: Zilverkleur, Goudkleur, Rosé goudkleur en Rutenio. De gebruikte platings zijn van hoge kwaliteit en dikte, waardoor het materiaal een sublieme glans heeft en beter bestand is tegen slijtage. Door het dragen zal na verloop van tijd de kleur vervagen. Voorkom contact met haarlak, parfum en andere ‘bijtende’ substanties. Alle metalen zijn nikkelvrij en anti-allergisch.